Life coach voor persoonlijke ontwikkeling, thuis en op het werk

Wil jij je verder ontwikkelen als persoon én als professional? Zoek je naar een prettige verhouding tussen werk en privé. Heb je te maken met spanningen thuis of op je werk, en heeft dit invloed op je functioneren? Is samenwerken voor jou belangrijk, maar wil je er vaardiger in worden? Met deze en andere vragen kunnen wij, Ton en Hiske, je helpen door middel van coaching.

Voorbeelden waarbij je baat hebt bij life coaching

Je wilt je als persoon en/of professional ontwikkelen

Je wilt je eigen positie kunnen innemen en behouden

Je wilt vanuit jouw positie invloed kunnen uitoefenen
Je wilt beter met conflicten om kunnen gaan

Je hebt behoefte aan handvatten voor goede samenwerking

Je wilt niet (opnieuw) burn-out-klachten krijgen

Je privéleven belemmert je in je werk

Je hebt spanningsklachten

Je wilt minder stress

Wat is een lifecoach?

Een life coach helpt je balans te vinden in je werkende, maatschappelijke en persoonlijke leven. Want die balans vinden én behouden is steeds lastiger in de jachtige maatschappij waarin we leven. Zeker nu de grenzen tussen werk en privé vervagen en we altijd ‘aan’ staan door onze smartphone. We krijgen dagelijks een stortvloed aan informatie, mogelijkheden en keuzes te verwerken. Maar daarmee groeit ook de behoefte aan balans en zingeving. Een life coach helpt die vinden.

Hoe ziet onze coaching er in praktijk uit?

Een life coach is geen psycholoog, maar iemand die je over langere tijd begeleidt, je coacht. We spreken regelmatig af om ontwikkelingen en gebeurtenissen uit jouw dagelijkse leven te bespreken en om je praktische handvatten te geven. We kunnen wekelijks afspreken, maar bijvoorbeeld ook maandelijks of ieder kwartaal. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt en wat je doelen zijn. Buiten de afspraken om kun je bellen met je life coach.

Onze coaching is in principe individueel. Maar soms is het waardevol om aan te sluiten bij één van de groepstrainingen die we geven. Dit bespreken we samen.

Een lifecoach is een vertrouwenspersoon

Onze coaching sluit altijd aan op jouw persoonlijke behoefte. Dat kan bijvoorbeeld iets zijn waar je tegenaan loopt tijdens je werk, tegenslagen in je privéleven, of het gevoel de balans tussen werk en privé te verliezen. Een life coach is een vertrouwenspersoon die je alles kunt voorleggen.

Aanvullende methoden bij coaching

In een coachingstraject maken we aanvullend gebruik van diverse methodes. Het hangt van jou en je situatie af welke methoden we toepassen. Klik hieronder voor informatie over één van de methoden.

Counseling in Friesland, Groningen en Drenthe- Khoentis
Familieopstellingen - Khoentis
Mindfulness in Groningen, Friesland en Drenthe - Khoentis

Werk als waardevol onderdeel van je leven

Samen met jouw life coach maak je werk van jouw werkplek. We zorgen ervoor dat je werkplek meer dan een plek wordt om te werken. Doel is een plek te creëren waar jij graag bent. Waar jij je vrij voelt, jezelf kunt uitdrukken, kunt ontwikkelen. Een plek ook waar je productief en tegelijkertijd creatief kunt zijn. Een plek waar jij je waardevol en gewaardeerd voelt. Een werkplek die niet alleen energie neemt maar je ook energie geeft.

 

Je werkt speelt een grote rol in je bestaan

 

Ga eens na hoeveel tijd jij op het werk doorbrengt in je leven. Schrik niet: dat is veel, heel veel. Hoe je het wendt of keert: je werk speelt een grote rol in je bestaan. En jouw ontwikkeling in dat bestaan. Je doet er sociale vaardigheden op, leert jezelf kennen en ontplooit je. Tenminste: als je werkplek een prettige is, en de balans tussen werk en privé goed is. Als life coach helpen we jou dat te realiseren.

“Meer ruimte en plezier in mijn werk” – N

“Voor de training Mindful Bewegen hebben Ton en Hiske de theorie van Stephen Covey op hun eigen manier vertaald. Ik heb hierdoor weer nieuwe inzichten gekregen in mijn persoonlijke proces. En door de ervaringen die het lichaamsgericht werken mij brengt ontwikkel ik me verder als persoon en als professional. Hierdoor krijg ik steeds meer ruimte en plezier in mijn werk.”

Life Coach in Groningen, Leeuwarden of Assen

Op zoek naar een Life Coach in de buurt van Groningen, Leeuwarden of Assen?
Doordat onze praktijk vlakbij de grens met de provincies Friesland en Drenthe ligt, zijn wij gemakkelijk te bereiken met de auto. Vanuit Leeuwarden en Assen is het ongeveer 35 minuten rijden via de A7.

Lukt het door persoonlijke omstandigheden niet om naar onze praktijk te komen? Dan bieden wij ook ambulante zorg aan. Dit betekent dat wij bij jou thuis langs komen voor onze sessies. Zo blijf je in een vertrouwde, veilige en ontspannen omgeving. Vraag ons hier gerust meer over via het contactformulier.

Benieuwd wat onze coaching voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. We helpen je graag verder.

 

Praktijk Khoentis
Noordwijk (Groningen, op de grens met Friesland en Drenthe)
Westerweg 29
9824 TE Noordwijk (Groningen)