WIJ ZIJN TON EN HISKE. KHOENTIS IS ONZE PRAKTIJK
Ton Wolthuis - Khoentis

OVER TON

Mijn doel als trainer is om jou te helpen onafhankelijk te zijn en vanuit het moment te leven. Dat brengt je minder stress, minder ‘last’ van het verleden of de toekomst en meer vrijheid. Vrijheid om helder na te kunnen denken, relaxter in het leven te staan en open te staan voor verbindingen die ertoe doen.

 

Om dat te bereiken is de balans tussen je lichaam en geest belangrijk. Dat is dan ook een centraal thema in mijn werk. Daarbij poog ik een gezond evenwicht te creëren tussen jouw denken en jouw voelen. Van hieruit kunnen we werken aan dat onafhankelijke, vrije gevoel.

Anderen over mij

Mensen met wie ik werk waarderen mijn vermogen snel door te dringen tot de kern. Eenvoudig maken wat ingewikkeld lijkt. Helderheid creëren. Zij ervaren mij als straight en ondersteunend. Het werken met mannen heeft een speciale plek bij mij. Ik kan er mijn persoonlijke kwaliteiten als man inzetten en weet me vrij gemakkelijk te verbinden met andere mannen. Van daaruit kan ik ze gericht helpen.

Mijn opleidingen

HBO-niveau Therapeut Psychosociale therapie, Trainer Emotioneel Lichaamswerk, Sexual Grounding therapie, Tantra jaartraining, Spiritual Healing (7-jarige beroepsopleiding), Ridwhan school van A.H. Almaas (essentie werk, 8 jaar).

OVER HISKE

Ik geloof in het proces waarin je durft te kijken naar je pijnplekken. Ik help jou deze vinden en uit te werken, zodat er ruimte voor jezelf ontstaat. Voor jou. Onafhankelijk en toch helemaal verbonden. Ik help je vanuit ‘de volte’ te leven, net zoals ikzelf doe. De volte is de ruimte die ontstaat als je voorbij je emotie bent. De ruimte waar kwaliteiten als intuïtie, speelsheid, eenvoud en doeltreffendheid tot volle bloei komen. Waar voluit geleefd kan worden.

Anderen over mij

De liefde die ik in mezelf en voor mijn medemens ervaar, voedt de passie waarmee ik leef en werk. Mensen ervaren mij -wellicht daardoor- als betrokken, puur, direct en eerlijk. Ook als het lastig is. Ze zeggen over mij dat ik een sterk invoelend vermogen en een groot hart heb. Ik hou van het leven en van mijn werk. Ik leef en werk van top tot teen.

Mijn opleidingen

Trainer-therapeut Emotioneel Lichaamswerk (4-jarige beroepsopleiding), Sexual Grounding therapie, Tantra jaartraining, Systemisch Werk en Familie Opstellingen, Traumaverwerkingtherapie, Ridwhan school van A.H. Almaas (essentie werk, 8 jaar), Mindfulness.

Hiske Wolthuis - Khoentis

KHOENTIS. EEN PRAKTIJK WAAR JE NAARTOE KUNT MET ALLE VRAGEN

“Loop ik in het dagelijks leven ergens tegen aan, dan is dit voor mij de plek om naartoe te gaan. Ik heb veel respect voor de mate van eerlijkheid, diepgang, mogelijkheden die ingezet worden te helpen met het bewustwordingsproces. Als ik de verschillen zie tussen toen ik begon en nu, dan ben ik erg dankbaar voor de liefdevolle hulp die ik hier gekregen heb.”

Marco

Het geheel
is meer dan
de som der
delen
🙂
Ons geheel is meer dan de som der delen, durven we na 30 jaar wel te zeggen. Wij, Ton en Hiske Wolthuis, hebben een relatie die open, vrij en vervullend is. En die ons tot volle bloei laat komen als mens en als professional. Hier hebben we dan ook hard aan gewerkt. Werken aan een relatie noemen wij ‘relateren’ en begint met je persoonlijke proces: weten wie je bent en contact maken met jezelf. Van daaruit kun je liefde gaan ervaren en verbonden zijn. Van dat persoonlijke proces en het relatieproces zijn we dus niet alleen op papier deskundigen, maar ook vanuit de praktijk. Die kennis en kunde brengen wij graag op je over.
Wij maken graag met jou kennis
Facebook
Youtube
Linkedin