Word weer regisseur van je eigen leven

Wil je nu écht eens de bakens verzetten? De juiste richting in slaan? Of weer ruimte maken voor jouw gevoel, jouw wensen en jouw levenslust? Geef je dan op voor de Meerdaagse Training. Dit is de ultieme training om weer regisseur van je eigen leven te worden.

Waarom een meerdaagse training

Het roer moet om

Je zit niet lekker in je vel

Je wilt nieuwe dingen ervaren

Je wilt weer baas zijn over je eigen leven

Je wilt je persoonlijk ontwikkelen

Wat houdt de Meerdaagse Training in?

De Meerdaagse Training is een groepstraining die bestaat uit 3 weekenden van 2 dagen. De training is volledig gericht op het ontdekken van wie jij bent en wat jij wilt. Het is een unieke manier om jezelf beter te leren kennen en helder te krijgen waar jouw kracht ligt en wat jou belemmert. Wat pijn doet en waaraan je vasthoudt. Maar bijvoorbeeld ook hoe jij je verhoudt tot mensen in je omgeving en wat die relaties voor jou betekenen.

Je volgt de Meerdaagse Training in een veilige en gestructureerde omgeving. Een omgeving waarin je niet wordt afgeleid. Ga met jezelf aan de slag en durf te stappen in deze zorgvuldig opgebouwde achtbaan van 3 weekenden. Het zal intens zijn, confronterend, maar bovenal bevrijdend.

Nieuwe keuzes en stappen

In de Meerdaagse Training leer je het leven waarderen en inhoud geven vanuit het hier en nu. Zonder ballast uit het verleden, zonder gedachten over ‘hoe het zou moeten zijn’ en zonder benauwende verwachtingen voor de toekomst. Je zult ruimte ervaren om van daaruit te oefenen in het maken van nieuwe keuzes.

Methoden die we kunnen inzetten

Mindfulness in Groningen, Friesland en Drenthe - Khoentis
Emotioneel Lichaamswerk in Friesland, Groningen en Drenthe- Khoentis
Ademhalingstechnieken & Ademhalingsoefeningen - Khoentis
Familieopstellingen - Khoentis

Weekend 1: Gevoel en bewustwording
Het eerste weekend draait om gevoel en bewustwording. Als kind worden we vaak afgewezen op onze gevoelens. Daardoor ben je gevoelens gaan onderdrukken en verlies je het contact met je lichaam. We doen oefeningen om het lichaam weer te voelen, emoties te herkennen en het kind in jezelf een plek te geven. Door vroeger en nu samen te brengen, kun je vanuit het nu gaan leven.

Weekend 2: Ontmoeten
In het tweede weekend kijken we in de spiegel. Je gaat verschillende kanten van jezelf ontmoeten. Je leert zien welke maskers je in de loop der tijd hebt verzameld en wanneer je welke opzet. En waarom. Je krijgt zicht op je houding, je gedrag, je patronen en op wie jij bent ten opzichte van anderen. Vanuit die inzichten doen we oefeningen om je maskers af te leggen, zodat jij weer zichtbaar wordt.

Weekend 3: Verbinding
Het derde weekend gaat over verbinden en relateren. Je gaat verbinden vanuit jezelf, vanuit wie jij écht bent. Je oefent het verkrijgen en onderhouden van zuivere relaties. Leert in relatie tot de ander te staan. Geeft behoeften maar ook grenzen aan. Leert het leven voluit te gaan leven. Een zacht en liefdevol weekend waarin de ontmoeting vanuit het hart centraal staat.

TARIEVEN & LOCATIES

€ 995 ,-

3 keer 2 dagen
Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende training

Prijzen zijn incl. 21% btw

Noordwijk (Groningen, grens met Friesland)

Praktijk Khoentis
Westerweg 29
9824 TE Noordwijk (Groningen)

Bekijk alle trainingen

Hoe kan ik gevoelig en tegelijkertijd krachtig zijn en me niet elke keer laten leiden door omstandigheden om me heen?

Hoe kan ik richting blijven geven aan mijn leven vanuit mezelf?

ERVARINGEN

“Ik blijf niet meer hangen in een oordeel over mezelf” - Karel

In de meerdaagse heb ik geleerd dat ik zelf iemand ben. Ik heb vaak de neiging gehad om mijn bestaansrecht afhankelijk te maken van de goedkeuring van anderen. Daardoor ging ik heel erg mijn best doen. Dat hoeft van mezelf nu veel minder. Ik kan meer zijn waar het er toe doet, in het hier en nu, in mijn eigen, goede gezelschap. Het is niet zo dat ik mezelf nooit meer in de steek laat. Dat gebeurt vooral makkelijk in het contact met anderen. Oude patronen zijn hardnekkig. Ik blijf alleen niet meer hangen in een oordeel over mezelf dat gebaseerd is op een ideaal einddoel. Dat einddoel bestaat niet, want in het proces dat ik begonnen ben beweeg ik altijd door. Daar leef ik.