Mindfulness door middel van emotioneel lichaamswerk, ademhaling en meditatie

In de groepstraining Mindful Bewegen leer je door middel van mindfulness-oefeningen, lichaamsoefeningen en expressie in het moment te leven. In het nu. En dus bewust niet in het verleden en ook niet in de toekomst. Je zult merken dat dat zorgen, stress en gepieker wegneemt. Mindful Bewegen is een effectieve mindfulness training waaraan iedereen kan meedoen. Je beweegt zoals jij wilt, dus je hoeft niet sportief of lenig te zijn.

Wanneer je baat hebt bij mindful bewegen

Je denkt veel aan dingen uit het verleden

Je bent continu met de toekomst bezig

Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen

Je loopt achter de feiten aan

Je zit niet lekker in je vel

Het leven ‘overkomt’ je

Je hebt last van stress

Je hebt weinig energie

Wat is mindful bewegen?

Wij mensen doen veel met het hoofd, via het denken. Te veel. Want we zijn veel meer dan onze gedachten. Ons lichaam en onze zintuigen worden in de huidige maatschappij vaak vergeten. Terwijl ze veel zeggen over, en invloed hebben op wat we voelen, wat ons raakt én wat we denken.

In de training Mindful Bewegen leer je met eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen ‘ja’ te zeggen tegen het moment. En wat zich in je aandient. Je krijgt hele praktische handvatten om jezelf te leren kennen en jezelf te accepteren. Daarbij leer je objectief kijken naar je gevoel en vooral je gedachten. Je ziet in dat gedachten vluchtig zijn en lang niet altijd bijdragen aan een bewust en prettig leven. Wanneer je jouw gedachten neutraal kunt bekijken, dus zonder oordeel, kun je ze accepteren of negeren. En dat geeft rust. Rust die je de ruimte geeft te leven in het nu. Dat is de basis voor een vrij en gelukkig leven.

Handvatten voor in het dagelijks leven

De oefeningen die je leert tijdens de training Mindful Bewegen kun je natuurlijk ook thuis of op je werk doen. Zo heb je altijd en overal de mogelijkheid om tot jezelf en in het moment te komen. Je beschikt over handvatten voor een leven met minder zorgen en stress.

Meerdaagse training
Wil je echt stappen zetten, neem dan deel aan onze Meerdaagse Training. Dit is een groepstraining gegeven over 3 weekenden van 2 dagen. Deze training is volledig gericht op het ontdekken van wie jij bent, wat je wilt en waar je tegenaan loopt. Met diverse technieken en opdrachten ontdek je wie jij bent, wat je wilt, waar je kracht ligt en waar je tegenaan loopt. Je gaat het leven leren waarderen en inhoud geven vanuit het hier en nu. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende trainingsdata.

Methoden

De groepstraining Mindful Bewegen is een combinatie van mindfulness, emotioneel lichaamswerk, ademhalingstechnieken en meditatie.

Emotioneel Lichaamswerk in Friesland, Groningen en Drenthe- Khoentis
Mindfulness in Groningen, Friesland en Drenthe - Khoentis
Ademhalingstechnieken & Ademhalingsoefeningen - Khoentis
TARIEVEN & LOCATIES

€ 275 ,-

8 avonden van 20.00 tot 22.00 uur
Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende training

Prijzen zijn incl. 21% btw

Groningen – stad
School de Tamarisk
Van Ketwich Verschuurlaan 90
9721 SW Groningen

Noordwijk (Groningen)
Khoentis Noordwijk
Westerweg 29
9824 TE Noordwijk (GR)

Bekijk alle trainingen

Hoe kan ik in mijn kracht staan, voor mezelf durven staan, onafhankelijk zijn en op eigen benen staan, grenzen voelen en daarnaar handelen?

ERVARINGEN

“Ik gun dit iedereen” - Karina

“Ik kan alleen maar zeggen hoezeer ik dit een ander gun omdat iedereen het waard is dit te mogen beleven. En mocht ik weer een obstakel in mijn leven tegenkomen die mijn geluk in de weg staat, zal ik waarschijnlijk weer naar Ton en Hiske gaan. Omdat deze manier van werken aan mijzelf bij mij past en ik hetgeen wat ik nodig ben te leren hier kan vinden. Heel erg bedankt iedereen.”

Lees de volledige ervaring