Wie ben jij als vrouw? Vertrouw jij op je intuïtief vermogen, je eigen levenskracht? Wil jij verbonden zijn met alles wat je lief is, maar kost dat te veel moeite? Je partner, je kinderen, je werk, je familie.. Het is best veel. Eigenlijk wil je verbondenheid zonder jezelf te verliezen, en kunnen leven vanuit jouw vrouwelijke passie. In de training Vrouwengroep werk je aan zulke vragen en levensdoelen. Samen met andere vrouwen die dezelfde doelen hebben.

Waarom een vrouwengroep?

Je wilt meer aandacht kunnen besteden aan jezelf

Je wilt verbonden zijn, zonder jezelf te verliezen

Je wilt minder regelneef en meer vrouw zijn

Je wilt kunnen delen wat er in je leeft

Je wilt meer ruimte voor wat je voelt

Wat is een Vrouwengroep?

Van vrouwen wordt veel gevraagd. Je ‘moet’ vrouw zijn, moeder zijn, geliefde zijn en dan ook nog carrière maken. Er gaat aandacht naar alles, behalve naar jezelf. Je verliest jezelf in alles wat er van je verlangd wordt. Je zorgt en overleeft, in plaats van dat je leeft en zorgt. Je ontleent je identiteit aan wat je doet, in plaats van wie je bent. Dat geeft problemen en roept vragen op. Is dit voor jou herkenbaar? Dan is onze Vrouwengroep iets voor jou.

De Vrouwengroep is voor vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen vanuit hun vrouw-zijn. Wie ben ik in dit alles. Wat wil ik. Wat drijft mij. Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe ontwikkel ik die. En hoe blijf ik bij mezelf? In de Vrouwengroep keer je terug naar je natuurlijke vrouwelijke bron in jezelf. Van daaruit (her)ontdek je jouw kwaliteiten. Je leert ze inzetten en ontwikkelen zonder jezelf te verliezen. Je keert terug naar jezelf. Dat geeft rust en voldoening.

Methoden bij de Vrouwengroep

Mindfulness in Groningen, Friesland en Drenthe - Khoentis
Emotioneel Lichaamswerk in Friesland, Groningen en Drenthe- Khoentis
Ademhalingstechnieken & Ademhalingsoefeningen - Khoentis

Thema’s waarmee we werken

In de Vrouwengroep werken we vanuit thema’s. Denk aan vrouwelijke archetypen, vrouwelijke essentie en levenskracht, de verhouding moeder/dochter, vader/dochter en man/vrouw, de kracht van kwetsbaarheid en intimiteit en seksualiteit. Je ervaart een mooie en diepe ontmoeting met jezelf en met andere vrouwen.

TARIEVEN & LOCATIES

€ 275 ,-

8 avonden van 2 uren

Prijzen zijn incl. 21% btw

Noordwijk (Groningen, grens met Friesland)

Praktijk Khoentis
Westerweg 29
9824 TE Noordwijk (Groningen)

Bekijk alle trainingen

In de vorige vrouwengroep heb ik een plek gekregen tussen vrouwen. Ik zou hiermee verder willen om mezelf ook een plek te geven. Is dit de weg?

ERVARINGEN

“Dichter bij mezelf” - R

In het begin dacht ik, wat doe ik hier. Ik wil aan het werk. Na een paar weken ben ik blij en er achter gekomen dat er veel meer is dan werk. Ik vergeet dat vaak. Ik ben vaak bezig met mijn man en mijn vriendinnen, in plaats van mezelf. De vrouwengroep brengt me dichter bij mezelf en dat is wat ik eigenlijk ook wil.

“Plek gekregen”

In de vorige vrouwengroep heb ik een plek gekregen tussen vrouwen. Ik zou hiermee verder willen om mezelf ook een plek te geven.