VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Wij staan voor je klaar
Het Coronavirus heeft ons dagelijks leven behoorlijk op de kop gezet. Het is een tijd die voor extra onrust, stress en spanningen kan zorgen. Bij jezelf, maar ook bij je gezin en/of partner. Bij praktijk Khoentis staan wij, Ton en Hiske Wolthuis, nog steeds klaar om je te ondersteunen.

Individuele consulten en groepstrainingen
Onze praktijk weer geopend voor (individuele) consulten op het gebied van individuele therapie, coaching, relatietherapie en mindful bewegen. Bekijk de agenda voor een overzicht met startdata van onze groepstrainingen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de voorschriften vanuit de Rijksoverheid en het RIVM.

Aarzel niet bij vragen en neem gerust contact met ons op. Juist in deze tijd is het belangrijk om in beweging te komen en de stap te zetten die jij nodig bent.

Groet, Ton en Hiske

—–

Zet de stap en maak vrijblijvend kennis
Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw persoonlijke situatie. Zo bekijken we samen waar je tegenaan loopt, welke klachten je ervaart en waar je aan wilt werken.

Wanneer je niet precies weet wat je wilt is dit niet erg, daarbij kunnen wij je helpen. We geven je graag meer uitleg over de mogelijke therapieën en trainingen en beantwoorden daarbij al jouw vragen. Op deze manier krijg je een goed beeld welke richting je uit kunt gaan en welke mogelijkheden er zijn om jou verder te helpen.

Voelt deze eerste kennismaking goed? Dan stellen we een vervolgtraject op, volledig afgestemd op jou en je situatie.

Oriënterend en vrijblijvend
Het intakegesprek is altijd gratis, ook wanneer je besluit niet bij ons een traject te volgen.


    Velden met een * zijn verplicht.